söndag 18 januari 2009

Magasin 15

Ni kan sluta oroa er. Vi har hittat en lokal.
Egentligen var vi mest oroliga själva.
Kan man verkligen skicka ut en inbjudan utan att veta var vi ska vara?
Jomen visst…
Livet ska inte vara lätt.
Ibland måste man göra det litet svårare än vad det verkligen är.

Lokalen ligger i de fashionabla kvarteren i Ulvsunda Industriområde. Ni som landat på Bromma och kommit inflygande österifrån vet var Ulvsunda industriområde ligger. Det är precis där som landningshjulen ser ut att fastna i de underliggande taken.
Ni som åker privatflyg eller helikopter kan landa på Bromma och promenera till festlokalen. Övriga tar lämpligen buss från Brommaplan eller Sundbybergs torg, linje 509. Vi återkommer om lämpliga turer längre fram.

Magasin 15 heter lokalen och adressen är Ranhammarsvägen 15.

http://www.m15.se/index.php

Det bästa med lokalen är att vi inte kommer att störa någon – eller som uthyrningsföretaget uttrycker det hela:
”Varken musik eller glada tillrop stör några grannar. Här kan man festa med sina vänner utan att skaffa sig ovänner”

Det går även framåt med musiken. På torsdag ordnar det aktuella niomannabandet med en clinic så att vi ska få skärskåda repertoaren. Vi vågar inte köpa grisen i säcken.

Musik förresten. Det kan bli aktuellt med någon karaoke-variant. Därför behöver vi er hjälp. Det är OK att anmäla sig på egen hand (för er med otroligt bra självförtroende) men helst ser vi att någon annan med synnerligen gott omdöme står för anmälningarna. Om ni tycker att det börjar likna Idol 2009 så är ni inte helt fel ute. Får vi inte in några anmälningar kommer vi att göra slumpvisa urval. Det kan till och med sluta med att jag tar mikken. Och då blir det inte roligt…

OK, sätt igång. Maila Lotta eller Peter om lämpliga kandidater.

Vi vill förresten att alla gäster lär sig några låtar utantill. Vi återkommer i ärendet. Det kan bli aktuellt med den gamla Beatles-låten – ”When I´m sixtyfour” Vem minns inte strofen:
”… will you still be sending me a Valentine” – det var i alla fall första gången Jansson hörde talas om ”Alla Hjärtans Dag”.

Vi har fått vissa anspelningar på 110-årsdagen. Det finns dom som tror att Peter fyller 65 och Lotta 45.
- Ja ja, skratta lagom.
Ska sanningen fram så fyller Lotta 600 månader och Peter bara 60. Ibland kan man faktiskt blanda äpplen och päron.

Till slut. Kan man få litet hjälp av alla er begåvade människor:

Ni är nämligen mitt nya referensbibliotek.
Jag har engagerat mig i en utbildning av unga företagare inom travvärlden. Är det någon som har bra tips på duktiga och engagerade föreläsare, typ teambuilding, målfokusering och annat.
Maila till peter.jansson@dagens-spel.se.

Fortsättning följer…

2 kommentarer:

  1. Hej på er! Sitter här och blir hur festsugen som helst. Allt låter helt fantasktiskt utom möjligen då att lära sig en HEL låt. Detta från en som blir jättelycklig när hon kan en mening här och en där. Klädde för övrigt upp oss till travgalan i fredags och satt framför TVn och njöt. Saknade en dansande Peter när Arvingarna underhöll! Kram!

    SvaraRadera
  2. Halloj,
    Nu blir jag lite orolig...jag känner till de där kvarteren...förrutom att en bank har sitt möbellager där så är det i dessa kvarter som de väluppfostrade ungdomarna som åker motorcykel har sin fritidsgård. Nädå, vi ska inte störa och vilket festligt fyrverkeri vi kan få skåda.
    Nu måste jag sluta skriva och börja fundera på vilken låt jag vill framföra...och väljer jag Pughs gamla slagdänga så får jag problem om blixtlåset på klänningen sitter i ryggen...vem vill hjälpa till och kompa?
    kramar från Caroline

    SvaraRadera